Search
Euro
English

SERVICE AND SUPPORT

   Вашиот часовник заслужува особено внимание како би ве прател што подолго низ животот.  

За  професионално сервисирање на часовни  се потребни  стручност, повеќегодишно искуство, прецизност, специфични алати, како и оригинални делови.

Пред да започне процесот на сервисирање, вршиме темелна дијагностичка анализа, со цел да се утврди што е потребно да се направи за вашиот часовник да ги задоволува потребните перформанси. Функционирањето на секој часовник треба да биде во согласност со неговите изворни функционални и естетски спецификации.

Нашиот сервис нуди широк спектар часовничарски услуги, меѓу кои: промена на батерии, промена на ремен и прилагодување на неговата големина, проверка на автентичноста, чистење на часовник и други поправки.

*Не вршиме проценка на вредност.