Пребарување
Евро
Македонски

Welcome to our online store

Хронометар е специјализирана продавница за продажба и сервис на часовници.

Се вчитува ...
ОСНОВНИ ПРОЕКТИ
Фотографија од SPB217J1

SPB217J1

€1.840,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SSA441J1

SSA441J1

€438,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPE27K1

SRPE27K1

€680,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPF83K1

SRPF83K1

€744,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SLA047J1

SLA047J1

€4.480,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од S23631J1

S23631J1

Seiko Prospex “Tuna” 1000m Divers Watch The Seiko Prospex “Tuna” 1000m Divers Watch is a professional diver’s watch suitable for saturation diving. Due to the larger diameter and bold case shape like a tuna can, the watch has been affectionately nicknamed the “Tuna” by Seiko fans.
€3.440,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од 01.603.6042.3.020

01.603.6042.3.020

€2.920,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SSH047J1

SSH047J1

€2.656,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPD29K1

SRPD29K1

€616,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SPB071J1

SPB071J1

€1.264,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од 01.763.3860.4.315

01.763.3860.4.315

€1.440,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од 01.763.0505.3.015

01.763.0505.3.015

€2.272,00 вклучен данок искл.испорачување