Search
Euro
English

ASTRON

Astron GPS Solar. Тој е единствениот часовник што може да се прилагоди на сите 39 временски зони на планетата Земја. Конечно, потрагата по точно време, насекаде на планетата, заврши. Со развивање на сопствен патент, ниско-енергетски GPS приемник, Seiko можеше да создаде часовник што автоматски добива време, временска зона, ден и датум од глобалната мрежа на GPS сателити. Ги препознава сите 39 временски зони на Земјата.

View as Grid List
Sort by
Picture of SSH047J1

SSH047J1

€2,656.00 incl tax excluding shipping