Пребарување
Евро
Македонски

КАДЕ ДА КУПИТЕ СЕИКО

Хронометар е најстариот салон за продажба на часовници, сместен во најстарата зграда во Скопје ( Ристиќева Палата ) во срцето на градот, на самиот Плоштад Македонија. Основата на салонот е современиот сервисен центар за часовници.