Пребарување
Евро
Македонски

SEIKO

Seiko е Јапонски бренд за часовници основан во 1881 година. Од неговите почетоци, па се до денес Seiko е иноватор во светот на часовничарството, воден од целта да произведува модели кои се модерни, прецизни, точни, но и удобни за носење. Сопственик на неколку патенти и компанија посветена на перфекционизмот во изработката на часовници. Секој Seiko часовник е целосно произведен во фабрика во Јапонија, каде се посветува внимание и на изработката на најситните детали. Токму ова го издвојува овој јапонски производител од останатите и го прави единствен во светот.

Погледнете како Грид Листа
Сортирај по
Прикажи по страна
Фотографија од SRQ025J1

SRQ025J1

€2.712,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SXB432P1

SXB432P1

€472,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRP761J2

SRP761J2

€464,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPG31K1

SRPG31K1

€320,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPD79K1

SRPD79K1

€318,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPD81K1

SRPD81K1

€352,00 вклучен данок искл.испорачување
Filters Close
Min: €185,00 Максимум: €4.480,00
ден185 ден4480