Пребарување
Евро
Македонски

SEIKO

Seiko е Јапонски бренд за часовници основан во 1881 година. Од неговите почетоци, па се до денес Seiko е иноватор во светот на часовничарството, воден од целта да произведува модели кои се модерни, прецизни, точни, но и удобни за носење. Сопственик на неколку патенти и компанија посветена на перфекционизмот во изработката на часовници. Секој Seiko часовник е целосно произведен во фабрика во Јапонија, каде се посветува внимание и на најситните детали. Токму ова го издвојува овој јапонски производител од останатите и го прави единствен во светот.

Погледнете како Грид Листа
Сортирај по
Фотографија од S23631J1

S23631J1

Seiko Prospex “Tuna” 1000m Divers Watch The Seiko Prospex “Tuna” 1000m Divers Watch is a professional diver’s watch suitable for saturation diving. Due to the larger diameter and bold case shape like a tuna can, the watch has been affectionately nicknamed the “Tuna” by Seiko fans.
€3.440,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SKK889P1

SKK889P1

€416,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRQ025J1

SRQ025J1

€2.712,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRP761J2

SRP761J2

€464,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPF79K1

SRPF79K1

€816,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SUP429P1

SUP429P1

€336,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SGEH90P1

SGEH90P1

€256,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SSA407J1

SSA407J1

€552,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SSH047J1

SSH047J1

€2.656,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SXB432P1

SXB432P1

€472,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SYMG42K1

SYMG42K1

€204,80 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPE19J1

SRPE19J1

€402,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPE39K1

SRPE39K1

€582,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRPG31K1

SRPG31K1

€320,00 вклучен данок искл.испорачување
Фотографија од SRX015P1

SRX015P1

€1.120,00 вклучен данок искл.испорачување
Filters Close
Min: €185,00 Максимум: €4.480,00
ден185 ден4480